"PACKAGING PRODUCTION & SERVICES"

"PACKAGING PRODUCTION & SERVICES"

"PACKAGING PRODUCTION & SERVICES"

"PACKAGING PRODUCTION & SERVICES"

1
1

Situering CBVH

CBVH is een entiteit actief in de sector van de houten en kartonnen verpakkingen die bestemd zijn voor diverse industriële toepassingen.

Zo ontwikkelt CBVH houten palletten op maat, houten kisten op maat, houten kratten op maat, alsook allerlei industriële kartonverpakkingen (al dan niet gecombineerd met andere buffermaterialen). Hierbij worden voornamelijk hout en heavy-duty golfkarton en/of een combinatie van beide materialen gebruikt.

Machine-onderdelen, silo’s, compressoren, glas, staalstructuren, koelingssystemen, diverse hoogtechnologisch materiaal… CBVH verpakt en beschermt deze goederen zodanig dat ze bestendig zijn voor o.a. transport over zee, via de lucht en/of over de weg.

Met meer dan 40 jaar ervaring op het vlak van “tailor-made” verpakkingen, dankt CBVH haar groei en succes, vooral aan haar flexibiliteit en kennis omtrent de behoeften van de klant en aan het snel en efficiënt beantwoorden van hun vragen en noden in dezer.

CBVH kan dagdagelijks beroep doen op een jong team van dynamische en gemotiveerde medewerkers. Samen met onze studiedienst van ingenieurs worden er concepten ontwikkeld die als dusdanig de “Total Cost of Ownership” van de goederen maximaal gaan reduceren.

Historiek

1970 : Familiebedrijf dat opgericht werd door François Crommen

1980 : Vijf kinderen sluiten zich aan in het bedrijf

1985 : In 5 jaar tijd is CBVH uitgegroeid tot een middelgrote KMO met een verhoogde omzet van 1 tot 10 miljoen Euro

Op heden : Vandaag is de groei van CBVH verder versterkt en heeft de entiteit 120 medewerkers
in dienst. De bebouwde oppervlakte bedraagt 35000m2 op een totale oppervlakte van 7Ha. CBVH beschikt over een eigen vervoer- en leveringsdienst waarvan 13 trekkers en 26 opleggers. De omzet bedraagt gemiddeld 25 miljoen Euro per jaar.

Teneinde onze competitiviteit verder uit te breiden, wordt er jaarlijks geïnvesteerd in nieuwe machines, installaties en opleiding voor het personeel.
CBVH is tevens actief in de omringende landen (Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg).